GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ ÇOCUKLARIMIZIN VE TÜM MESLEKTAŞLARIMIZIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK VE BAYRAMI KUTLU OLSUN
Tarih: 23.04.2015 | Okunma Sayısı: 1003 | | |
"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada kutlanan tek çocuk bayramıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu ve İlk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin hayat bulduğu bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan ederken, çocuklara verdiği değeri ve Türk Milleti' nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir.

AV. ALTAN AKPINAR
                                                                                                                                                                                                   ÇORUM BARO BAŞKANI