CMK UYGULAMALARI VE İSTİNAF
Tarih: 14.02.2016 23:00:00 | Okunma Sayısı: 937 | | |

13.02.2016 Cumartesi günü baromuz hizmet binasında Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Tarafından Cmk Uygulamaları ve İstinaf konulu seminer düzenlendi.  Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı ve Tbb Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Başkanı Av. Berra Besler’in de katıldığı seminere Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin Arslan ,  Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Erdal Baydemir, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Arş. Görevlisi Didar Özdemir, Seminer Sorumlusu Tbb Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Halit Advan Konuşmacı olarak katıldılar.   Açılışta kısa bir konuşma yapan Baro Başkanımız Av. Altan Akpınar Türkiye Barolar Birliği Başkanlığını ve Eğitmenlerimizi burada misafir etmekten çok mutluluk duyduğunu ayrıca çevre İllerden Amasya, Yozgat, Kırıkkale Barolarının Değerli Avukatlarına seminere Katılımlarından dolayı Şükranlarını iletti. Yaklaşık yedi saat süren seminere ilgi yoğundu.

22.01.2018 Pazartesi