TBBB ve ÇORUM BAROSU TBMM ZİYARETİ.
Tarih: 19.07.2016 | Okunma Sayısı: 935 | | |

TBB Başkanı Prof.Dr. Avukat Metin Feyzioğlu ve aralarında Baro Başkanımız Av.Altan Akpınar’ın da bulunduğu çok sayıda Baro Başkanı , yarın TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret ederek, Gazi Meclis'e yapılan bombalı saldırı ve darbe girişimi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini sunacaklar.
TBB Başkanı ve baro başkanları, ayrıca gözaltılar, tutuklamalar ve yargı sürecinde adil yargılanma ilkesinin ve masumiyet karinesinin ihlal edilmemesi, savunma görevini yerine getiren avukatlara yasada olmayan engellerin çıkartılmaması, başarısız kalan darbe girişimi sonrasındaki yargıda, emniyette ve bürokraside yaşanan tasfiyeler ve bunun cadı avına dönüştürülmemesi konularında görüşlerini ve kaygılarını TBMM Başkanı ile paylaşacaklardır.
Daha sonra TBB Başkanlığında yaşanan olaylar, avukatların bu olaylar sırasında karşılaştıkları engeller, Adalet Bakanlığının uygulamaları, hakim/ savcı tutuklamaları ve tasfiyeye yönelik Baro Başkanları Toplantısı yapılacaktır. Kamuoyunun  bilgisine saygı ile sunarız. Çorum Baro Başkanlığı

23.01.2018 Salı